Ladataan... Ladataan...

Vokattua fenkolia ja porkkanaa

Valmistusaineet 4:lle
300 g Fenkoli, salaattifenkoli
300 g Porkkana
3 tl Rypsiöljy
0.5 tl Merisuola, vuorisuola
0.3 tl Mustapippuri
0.3 dl Vesi
Ohjeet

Kuori porkkanat ja paloittele. Huuhdo fenkoli ja paloittele. Jos haluat lisukkeen kypsyvän nopeasti, leikkaa kasvikset pienemmiksi ja ohuemmiksi paloiksi. Mittaa öljy vokkiin tai paistokasariin ja vokkaa kasviksia hetki käännellen. Mausta ja lisää joukkoon vähän vettä. Anna hautua kannen alla muutama minuutti eli kunnes kasvikset ovat rapean kypsiä.

Vinkki

Sopii hyvin kalan ja lihan lisukkeeksi.

Yksi annos sisältää 70 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":35,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":25},"weight":{"fat":3.83,"alcohol":0,"protein":2.57,"carbohydrates":6.13,"saturated_fat":0.19,"sugar":6,"fibre":4.46,"salt":0.77},"percent_raw":{"fat":0.497649237166091,"alcohol":0,"protein":0.14820525592021916,"carbohydrates":0.3541455069136899},"percent":{"fat":50,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":35},"total":{"kcal":71,"weight":23.95,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":161.88},"item_type":"recipe","recipe_id":1024103,"servings":4}}

 
Sulje