Ladataan... Ladataan...

Vorschmack

Valmistusaineet 4:lle
2.5 kpl Sipuli
3 kynsi Valkosipuli
400 g Jauheliha naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 %
2 tl Rypsiöljy
80 g Anjovisfileitä
70 g Tomaattisose tomaattipyree
100 g Ranskankerma, rasvaa 15-18 %
0.2 tl Valkopippuri
Ohjeet

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Kuori ja kuutioi sipulit ja valkosipuli.

Ruskista jauheliha öljyssä pannulla, lisää loppuvaiheessa joukkoon sipulit. Jatka paistamista, kunnes liha on kypsää ja sipulit hieman pehmenneet.

Kaada seos kulhoon. Lisää anjovikset liemineen sekä tomaattipyree. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Sekoita joukkoon ranskankerma ja valkopippuri.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja kypsennä uuni alatasolla noin 40 minuuttia.

Vinkki

Tarjoa vorschmack perunamuusin, suolakurkkujen ja puolukoiden kera.

Yksi annos sisältää 265 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":144,"alcohol":0,"protein":92,"carbohydrates":29},"weight":{"fat":15.87,"alcohol":0,"protein":22.73,"carbohydrates":7.12,"saturated_fat":5.45,"sugar":6.23,"fibre":0.84,"salt":1.79},"percent_raw":{"fat":0.5447500089605256,"alcohol":0,"protein":0.3466335495806855,"carbohydrates":0.10861644145878882},"percent":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":35,"carbohydrates":11},"total":{"kcal":264,"weight":60.03000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":201.85},"item_type":"recipe","recipe_id":1027447,"servings":4}}

 
Sulje