Ladataan... Ladataan...

Vuohenjuustotäytteiset paprikat

Valmistusaineet 2:lle
1 kpl (keskik.) paprika punainen
5 rkl Rosmariininlehtiä
1 rkl oliiviöljyä
1 kpl (pieni) pieni tomaatti
100 g Pehmeää vuohenjuustoa
0.5 tl suolaa
1 tl (rouhittu) mustapippuria rouheena
Ohjeet

Resepti onnistuu rosmariininlehtien sijaan myös timjaminlehdillä.

Halkaise paprika pitkittäin. Kuutioi tomaatti ja poista sen kanta. Ripottele rosmariinin- ja tinjaminlehtiä kuutioiden sekaan ja valuta joukkoon oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Täytä paprikat seoksella. Laita päälle pala vuohenjuustoa. Kypsennä 180-asteisessa uunissa 15-20 min eli kunnes paprika on pehmentynyt. Tarjoile lämpimänä.

Yksi annos sisältää 244 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":164,"alcohol":0,"protein":42,"carbohydrates":38},"weight":{"fat":18.56,"alcohol":0,"protein":10.69,"carbohydrates":9.76,"saturated_fat":8.7,"sugar":5.78,"fibre":4.8,"salt":2.2},"percent_raw":{"fat":0.6713440986600604,"alcohol":0,"protein":0.17178511941716948,"carbohydrates":0.15687078192277015},"percent":{"fat":67,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":16},"total":{"kcal":245,"weight":60.489999999999995,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":192.19},"item_type":"recipe","recipe_id":438,"servings":2}}

 
Sulje