Ladataan... Ladataan...

Värikäs katkarapusalaatti

Valmistusaineet 6:lle
200 g penne-pastaa (värikästä)
400 g thai-wokkivihanneksia
540 g maustettuja katkarapuja (esim. pirkka)
2 rkl rypsiöljyä
Ohjeet

Keitä pennepasta, mutta varo keittämästä liian kypsäksi. Jäähdytä lävikössä kylmän veden alla. Valuta hyvin.
LIsää joukkoon 1 rkl öljyä, että pasta pysyy irrallisena.
Freesaa wokkivihannekset kevyesti öljyssä. Lisää jäiset katkaravut.

Vinkki

Salaatti kannattaa sekoittaa useita tunteja ennen tarjollepanoa, jotta maut tasaantuvat.

Yksi annos sisältää 247 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":62,"alcohol":0,"protein":69,"carbohydrates":116},"weight":{"fat":7.19,"alcohol":0,"protein":17.96,"carbohydrates":30.3,"saturated_fat":0.54,"sugar":3,"fibre":2.67,"salt":0.34},"percent_raw":{"fat":0.2510702124852487,"alcohol":0,"protein":0.27873410701499407,"carbohydrates":0.4701956804997572},"percent":{"fat":25,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":47},"total":{"kcal":247,"weight":62.00000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":194.5},"item_type":"recipe","recipe_id":48653,"servings":6}}

 
Sulje