Ladataan... Ladataan...

Värikäs papu-perunasalaatti ja minttupestoa

Valmistusaineet 4:lle
500 g Peruna, kuorittu
150 g Vihreä papu, keitetty
0.5 prk Aurinkokuivattu tomaatti
0.5 prk Valkoisia papuja vedessä
150 g Mozzarellajuusto 17 %
60 g Cashewpähkinä
200 g Kotimainen herne
1 kynsi Valkosipuli
0.5 tl Ruokasuola
0.25 tl Mustapippuri
2 rkl Viherminttu, tuore
6 tl Rypsiöljy
100 g Pinaatti
Ohjeet

Paloittele perunat reilunkokoisiksi. Keitä kiehuvassa vedessä kypsäksi, valuta ja anna jäähtyä.

(Pätki vihreiden papujen päät ennen 10 minuutin keittämistä)

Valuta ja hienonna aurinkokuivatut tomaatit, valuta valkopavut, viipaloi mozzarella.

Paahda cashewpähkinät kuivalla, kuumalla pannulla.

Sulata herneet, kaada kulhoon. Kaada joukkoon kuorittu valkosipulinkynsi, mausteet, minttu ja öljy. Soseuta sauvasekoittimella pestoksi.

Nosta lautaselle (BABY-)pinaatinlehtiä (tai muuta salaattia), perunat, pavut, aurinkokuivatut tomaatit, juusto ja cashewpähkinät.

Tarjoa peston kera.

Yksi annos sisältää 457 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":212,"alcohol":0,"protein":79,"carbohydrates":166},"weight":{"fat":23.13,"alcohol":0,"protein":19.39,"carbohydrates":40.73,"saturated_fat":6.88,"sugar":9.57,"fibre":5.76,"salt":2.34},"percent_raw":{"fat":0.4639540054138811,"alcohol":0,"protein":0.17291254096908248,"carbohydrates":0.3631334536170365},"percent":{"fat":46,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":36},"total":{"kcal":457,"weight":107.8,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":348.29},"item_type":"recipe","recipe_id":1024932,"servings":4}}

 
Sulje