Ladataan... Ladataan...

Yrttiporsaanfileetä ja kasviksia

Valmistusaineet 4:lle
500 g Viljaporsaan sisäfilee, naturell
1 tl Margariini paistamiseen, eläin- ja kasvirasvaa
0.5 tl Ruokasuola
0.5 tl (rouhittu) Mustapippuri
2 rkl Sinappi
2 rkl Appelsiinimarmeladi
20 g Persilja, tuore
200 g Sipuli
6 tl Rypsiöljy
300 g Pullea sokeriherne
Ohjeet

Kuori ja lohko sipulit muutamaan osaan. Nosta ne leivinpaperin päälle uunipellille ja pirskota päälle vähän öljyä. Ripsauta pinnalle yrttejä tai pippuria. Nosta sipulit uuniin 200 asteeseen ja anna kypsyä 10-15 minuuttia. Poista huoneenlämpöisestä porsaansisäfileestä kalvot ja rasva. Leikkaa filee neljään osaan. Sekoita sinappi ja marmeladi - tai kiinteä hillo - keskenään. Hienonna yrtit. Paista fileepalat margariinissa kuumalla pannulla sen verran, että ne saavat joka puolelta kauniin värin. Nosta lautaselle ja mausta suolalla ja pippurilla. Sivele veitsellä pintaan marmeladi-sinappiseos ja kierittele palat sen jälkeen yrttisilpussa. Keittiöpihdit ovat hyvä apuväline. Vähennä uunin lämpötila 150 asteeseen. Ota pelti uunista ja nosta palat sipulien viereen. Kaada lautaselle tullut liemi sipulien päälle. Kypsennä uunin keskitasossa 20-30 minuuttia. Keitä sillä aikaa lisuke esim. riisi&moniviljaseos tai vastaava vedessä 20 minuuttia. Kiehauta pulleat sokeriherneeet tai muut kasvikset vähässä vedessä.

Vinkki

Tarjoile ruoka isolta vadilta tai tee annoslautaset valmiiksi. Kaada pannulle kertynyt liemi lihojen päälle.

Yksi annos sisältää 283 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":121,"alcohol":0,"protein":120,"carbohydrates":42},"weight":{"fat":13.43,"alcohol":0,"protein":29.9,"carbohydrates":10.52,"saturated_fat":2.53,"sugar":8.21,"fibre":1.56,"salt":1.24},"percent_raw":{"fat":0.4277264433362179,"alcohol":0,"protein":0.42331407236918756,"carbohydrates":0.14895948429459466},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":42,"carbohydrates":15},"total":{"kcal":284,"weight":67.39,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":280.94},"item_type":"recipe","recipe_id":1023523,"servings":4}}

 
Sulje