Ladataan... Ladataan...

Zuppa di Pomodori Con Pasta e Basilika

Valmistusaineet 2:lle
1 kpl Sipuli
1 kynsi Valkosipuli
0.5 kpl Paprika punainen
3 tl Oliiviöljy
1.5 rkl Tomaattisose tomaattipyree
5 dl Vesi
1 kpl Kasvisliemikuutio
200 g Tomaattimurska
1 tl Sokeri
0.25 tl Mustapippuri
2 rkl Basilika, tuore
1.5 dl Tricolori simpukka pasta
Ohjeet

Kuori ja hienonna sipulit. Paloittele paprika.

Kuullota molempia öljyssä noin 5 minuutin ajan koko ajan sekoittaen.

Lisää tomaattisose ja sekoita, jotta ainekset eivät pala.

Lisää vesi, liemikuutio, tomaattimurska, sokeri ja mustapippuri ja hauduta noin 15 minuuttia.

Lisää basilikan lehdet ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Keitä pasta kypsäksi omassa kattilassaan. Lisää kypsä pasta valmiin tomaattikeiton joukkoon.

Vinkki

Tarjoa alkupalana 4:lle tai pääruokana 2:lle.

Yksi annos sisältää 287 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":83,"alcohol":0,"protein":37,"carbohydrates":167},"weight":{"fat":8.78,"alcohol":0,"protein":8.78,"carbohydrates":39.56,"saturated_fat":1.69,"sugar":12.95,"fibre":6.03,"salt":2.56},"percent_raw":{"fat":0.29002963073665217,"alcohol":0,"protein":0.12899091910362753,"carbohydrates":0.5809794501597203},"percent":{"fat":29,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":58},"total":{"kcal":287,"weight":80.35000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":490.95},"item_type":"recipe","recipe_id":1024849,"servings":2}}

 
Sulje