Silppua sipuli, chili ja valkosipuli. Kuumenna öljy kasarissa ja kuullota sipulia siinä hetki. Lisää chili ja hetken kuluttua valkosipuli, kuullota vielä hetki, mutta älä anna ruskistua. Lisää tomaattimurska, vähän vettä ja tomaattisose. Anna poreilla hetken aikaa miedolla lämmöllä.
Pilko tofu (maustamaton tai yrttimaustettu) ja mausta se suolalla, paprika- ja chilijauheella. Lisää tofu, kidneypavut ja maissit kastikkeeseen, mausta valkopippurilla. Anna hautua vielä 15-20 minuuttia.
Tarjoile riisin ja salaatin (salaatti, kurkku, tomaatti) ja porkkanaraasteen kera.
Vaihtoehtoisesti voit käyttää kastiketta kokojyvätortillojen täytteenä tuoreiden vihannesten ja jugurtti-pestokastikkeen kanssa.
Ohje on melko mieto, joten jos pidät tulisesta ruoasta lisää enemmän chiliä.