Lisäksi tarvitset 2 rkl Maizena-suurustetta.
Ota ankanrinnat huoneenlämpöön jo hyvissä ajoin, mieluiten pari tuntia ennen valmistusta. Liha saa olla huoneenlämpöistä ennen kypsentämistä.
Valmista kastike. (Kastikkeeseen tulee kaikki luetellut ainekset paitsi ankan fileet js mustapippuri.) Hienonna sipuli. Kuullota sipulia voissa, kunnes silppu pehmenee. Lisää kuuma lihaliemi, viini, granaattiomenoista (voit käyttää 1-2 omenaa)puristettu mehu, pippurit ja timjaminoksat. Keitä kastiketta kokoon, kunnes puolet on jäljellä. Siivilöi kastike.
Saosta kastike Maizena-suurusteella. Lisää omenasose ja anna hautua vielä viisi minuuttia. Tarkista maku ja lisää joukkoon calvados ja tarvittaessa suolaa. Kastike saa olla hieman makeahko.
Voit halutessasi leikata ristikkäisviillot ankanrintojen rasvapuolelle ennen paistamista. paista rasvapuolet hyvin rapeiksi ja vatsapuolta vain hetki.
Mausta suolalla ja pippurilla. Lihan tulisi jäädä hieman punertavaksi, sillä loppukypsennys tapahtuu uunissa: pane ankanrinnat uuninkestävälle vadille ja anna kypsentyä 200 asteessa noin 10 minuuttia. Anna lihan vetäytyä hetki ennen viipalointia.
Tarjoa omenat granaattiomenakastikkeen, sienien ja keitetyn riisin (esim. pestoriisin) kanssa.