Sekoita marinadin ainekset hyvin keskenään kaksinkertaisessa muovipussissa. Laita broilerin fileet pussiin, sulje pussi hyvin ja kääntele, niin että marinadia on jokapuolella. Anna marinoitua jääkaapissa pari tuntia tai pidempään esim. yön yli.
Harjaa perunat hyvin ja puolita tai lohko ne koosta riippuen. Levitä perunat leivinpaperoidun uunipellin toiselle puolelle ja pirskota päälle öljyä. Kääntele. Nosta broileripalat pellin toiselle puolelle. Kypsennä 225 asteessa uunin keskiosassa n. 20 minuuttia ja lisää sen jälkeen paprikapalat. Kypsennä vielä n. 10 minuuttia. Ripsauta broileripalojen ja perunoiden päälle vähän suolaa ja mustapippuria.
Jos haluat paistaa tai grillata marinoidut broileripalat, pyyhi marinadi pois talouspaperilla ja sipaise lihojen päälle öljyä.
Nauti lisäksi salaattia.