Mittaa appelsiinimehu ja öljy paksuun kulhossa olevaan muovipussiin. Lisää puserrettu valkosipuli, silputtu salvia ja vähän valko- tai muuta pippuria myllystä. Sekoita ja nosta lihat pussiin. Sulje pussi ja puserra samalla ilmaa pussista pois. Anna marinoitua kylmässä 1-2 tuntia tai yön yli pussia kulhossa välillä käännellen. Ota kulho pois jääkaapista noin tunti ennen grillausta. Nosta pihvit marinadista ja grillaa keskilämmöllä 2-3 minuuttia/puoli tai vähän pidempään. Mausta suolaripauksella ja pippurilla
Käsittele kasvikset ennen grillausta. Leikkaa paprika isoiksi paloiksi, puolita tai lohko punasipuli ja kuori sekä viipaloi tuore ananas. Sipaise tomaattia lukuunottamatta kasviksiin vähän öljyä ennen grillausta.
Sipulilohkojen kestää kypsyä 15-20 minuuttia. Voit grillata ne myös foliossa tai foliovuoassa. Paprika kypsyy n. 10 minuutissa, ananas vähän lyhyemmässä ajassa ja tomaatti vaatii vain pari minuuttia.
Kiehauta marinadi kastikkeeksi.