Ladataan... Ladataan...

Artisokalla ja fetalla täytetyt kuharullat (ateria)

Valmistusaineet 4:lle
4 annos Kuhafilee
0.5 tl Ruokasuola
0.5 tl Valkopippuri
1 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
TÄYTE:
100 g Fetajuusto rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä
180 g Parhaat Artisokansydän
0.5 dl Ruohosipuli
0.5 rkl Hunaja
LISÄKSI:
6 kpl Peruna, punnittu kuorineen, keitetty, suolaton
400 g Uuni- ja grillikasvikset Provence
Ohjeet

Mausta kalafileet kevyesti suolalla ja valkopippurilla sekä pirskautuksella sitruunamehua.

Mittaa artisokan sydämet, feta, hienonnettu ruohosipuli ja hunaja kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella tahnaksi.

Tarkista maku, lisää mausteita tarvittaessa.

Sivele tahnaa kalafileille, kääri ruilalle ja höyrytä kypsäksi esimerkiksi silikonisessa höyrykääreessä.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Yksi annos sisältää 356 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":102,"alcohol":0,"protein":137,"carbohydrates":117},"weight":{"fat":11.19,"alcohol":0,"protein":33.81,"carbohydrates":28.88,"saturated_fat":4.47,"sugar":6.03,"fibre":3.43,"salt":2.19},"percent_raw":{"fat":0.28657772441938373,"alcohol":0,"protein":0.38472666546230955,"carbohydrates":0.3286956101183068},"percent":{"fat":29,"alcohol":0,"protein":38,"carbohydrates":33},"total":{"kcal":355,"weight":90,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":444},"item_type":"recipe","recipe_id":1024866,"servings":4}}

 
Sulje