Kypsennä sipulia hetki mikrossa. Anna pakastevihannesten sulaa tai sulata mikrossa. Valuta mahdollinen vesi pois. Valmista pohjataikina. Ota jauhoista 1 rkl erikseen kaulimista varten. Nypi keskenään jääkaappikylmä margariini, rahka ja jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Painele palloksi, nosta leivinpaperin tai gourmanda ruoanlaittopaperin päälle ja kauli pyöreäksi levyksi irotpohjaiseen vuokaan (halkaisija 25 cm) ja reunoille (3-4 cm) sopivaksi. Painele taikina muotoonsa paperin kanssa vuokaan ja nosta hetkeksi jääkaappiin. Vatkaa muna, maito ja kevytruokakerma keskenään, mausta suolalla ja pippurilla. Ota vuoka jääkaapista. Ripottele pohjalle puolet raejuustosta, sitten sipulit ja muut kasvikset. Ripottele väliin silputut yrtit ja päällimmäiseksi raejuusto. Kaada munamaito tasaisesti vuokaan. Kypsennä uunin toiseksi alimmalla tasolla 30-40 minuuttia ensin 225 asteessa ja 15 minuutin kypsymisen jälkeen 200 asteessa. Anna jäähtyä hetki ennen leikkaamista.