Ladataan... Ladataan...

Bearnaise-kuorrutettu kukkakaali

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl kukkakaalia
1 pss bearnaise-kastiketta
1 dl (raastettu) emmental-juustoraastetta
Ohjeet

Lisäksi tarvitset vettä ja suolaa.
Tarjoilua varten tarvitset leipää,
kasvirasvalevitettä ja kinkkuleikettä.

Irrota kukkakaaleista nuhruiset lehdet. Huuhtele kaalit ja laita kattilaan. Lisää pohjalle reilu kerros vettä ja kuumenna kannen alla kiehuvaksi. Lisää suola. Keitä viitisen minuuttia.
Nosta kukkakaalit reikäkauhalla uunivuokaan ja puolita ne.
Valmista bearnaisekastike pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita joukkoon juustoraaste.
Jaa kastike kukkakaaleille ja gratinoi kuumassa uunissa 250 asteessa grillitoiminnolla noin viisi minuuttia, eli kunnes pinta on kauniin värinen.
Tarjoa kinkkuleipien kanssa tai nauti sellaisenaan.

Vinkki

Voit lisätä kastikkeeseen yrttejä ja koristella niillä valmiit annokset.

Yksi annos sisältää 124 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":44,"alcohol":0,"protein":39,"carbohydrates":41},"weight":{"fat":4.21,"alcohol":0,"protein":8.44,"carbohydrates":8.94,"saturated_fat":2.37,"sugar":7.67,"fibre":6.9,"salt":0.61},"percent_raw":{"fat":0.3526136995997551,"alcohol":0,"protein":0.314235355202835,"carbohydrates":0.33315094519740995},"percent":{"fat":35,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":33},"total":{"kcal":124,"weight":39.13999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":315},"item_type":"recipe","recipe_id":1232,"servings":4}}

 
Sulje