Hiero pihveihin teriyaki- tai soijakastiketta tai suolaa ja pippuria. Anna lihojen maustua ja lämmetä huoneenlämmössä tunnin verran.
Paista pihvit tavalliseen tapaan pannussa. Mehevintä liha on sisältä vielä punertavana. Lisää loppuvaiheessa pannuun renkaiksi leikattu sipuli ja silputut valkosipulinkynnet.
Nosta pihvit leikkuulaudalle, peitä foliolla ja anna lihan rauhoittua kastikkeen tekemisen ajan. Lorauta ruokakerma pannuun, kiehauta. Halutessasi voit lisätä tilkan puna- tai valkoviiniä. Tarkista maku ja viimeistele tuoreilla silputuilla yrteillä, esimerkiksi rakuunalla, timjamilla tai rosmariinilla.
Leikkaa pihvit viipaleiksi, nosta ne lämpimille lautasille ja lusikoi paistokastike pihvien päälle tai viereen. Tarjoa lisänä mieleisiäsi perunoita ja kasviksia.
Voit käyttää soijakastikkeen sijaan teriyakikastiketta, jota tarvitset 2 ruokalusikallista. Ruokakerman sijaan voit käyttää ruoanlaittojogurttia tai creme fraichea, tuorejuustoa, punaviiniä tai vettä.
Ruohosipulin voit korvata persiljalla.