Halkaise paprikat pituussuunnasta, poista siemenet ja ruoteet, mutta jätä kannat paikalleen. Lämmitä grilli ja kypsennä paprikoita molemmin puolin, kunnes ne alkavat pehmentyä, noin 7 minuuttia. Ota pois ja jäähdytä.
Ja sitten täyte: Pane sipuli, valkosipuli ja chilit kasariin, jossa on öljy ja 2rkl vettä. Kuumenna, kunnes ne alkavat sihistä, pane kansi päälle ja käännä lämpö heti pienemmälle. Kypsennä 10 minuuttia ravistellen kasaria silloin tällöin, mutta älä nosta kantta. Ota kansi pois ja sekoita joukkoon mausteet ja kypsennä vielä muutama sekunti. Ota pois liedeltä.
Survo papuja vähän haarukalla. Raasta leipä karkeaksi raasteeksi tai jauha siitä monitoimikoneella muruja. Sekoita molemmat ainekset sipuliseokseen ja mausta hyvin.
Lusikoi paprikoihin ja ruskista grillissä muutama minuutti, jotta päällisestä tulee rapsakka.