Käytä kanafondia noin puoli desiä.
Ruskista öljyssä broilerisuikaleet ja sipulikuutiot.
Levitä keittämättömät makaronit uunivuoan pohjalle. Kumoa päälle broileri-sipuliseos.
Valmista kastike. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää joukkoon kanafondi. Sekoita erillisessä kulhossa öljy ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi. Sekoita suurus nesteeseen hyvin sekoittaen. Hauduta kastiketta viitisen minuuttia.
Lisää tomaattipyree, valkosipulimurska ja mausteet. Viimeistele kastike Ruoka Cremellä ja juustoraasteella.
Kaada kastike vuoan pinnalle. Sekoita.
Kypsennä broileri-pastavuokaa 200-asteisessa uunissa 50 minuuttia. Ota vuoka pois uunista. Peitä se leivinpaperilla ja pyyhkeellä ja jälkihauduta vielä puolisen tuntia.
Tarjoa raikkaan vihreän salaatin kanssa.