Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Ota jauheliha huoneen lämpöön. Mittaa korppujauhot ja ruokakerma 4% kulhoon, sekoita ja anna turvota.
Leikkaa purjo pieneksi silpuksi ja kypsennä sitä hetken aikaa mikrossa. Anna jäähtyä. Raasta porkkanat.
Sekoita kaikki aineet tasaiseksi ja murekemassaksi. Nosta se leivinpaperoidulle uunipellille ja muotoile vedellä kostutetuin käsin tasaiseksi murekkeeksi. Nosta pelti uunin toiseksi alimmalle tai keskitasolle. Vähennä lämpö hetken kuluttua 200 asteeseen. Kypsennä n. 30 minuuttia.
Keitä perunat suolattomassa vedessä ja kypsennä ruusukaalit höyryssä. Sekoita salaatti.
Yhden kypsän murekeannoksen paino on n. 165 g ja ruusukaaliannoksen paino on. n. 85 g.
Kun haluat räväkämmän makuista mureketta, lisää joukkoon 2-3 tl raastettua inkivääriä, 1 tl chiliä ja 2-3 rkl silputtua korianteria timjamin asemesta.