Leikkaa broilerin rintafileet 3-4 palaan. Halkaise purjo ja huuhdo se hyvin. Leikka pieneksi. Huuhdo viinirypäleet ja poista niistä halutessasi siemenet puolittamisen jälkeen. Mittaa 2 rkl rypsiöljyä paistokasariin tai kattilaan, kuumenna vähän ja lisää purjosilppu. Pehmitä hetken aikaa. Kaada päälle omenamehu vesi ja lisää kanaliemikuutio. Kun neste kiehuu lisää broileripalat. Anna kiehua miedolla lämmöllä 8-10 minuuttia ja lisää loppuvaiheessa joukkoon ½ dl ranskankermaa. Mittaa sillä väliin pannuun 1 rkl rypsiöljyä, kuumenna vähän ja lisää viinirypäleet. Pyörittele niitä hetken aikaa rasvassa. Lisää kastikkeeseen vesitilkkaan sekoitettu maizenatärkkelys ja sekoita se nauhana kastikkeen joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua 3 minuuttia. Mausta ja valkopippurilla myllystä. Lisää viinirypäleet ja hienonnettu persilja. Tarkista maku.
Nauti esim. ohrahelmi-kasvislisäkkeen ja värikkään salaatin kera.