Ladataan... Ladataan...

Broileria ja ananaspestoa

Valmistusaineet 4:lle
1 tlk Ananasmurska mehussa
0.2 kpl Chili, tuore
1 kynsi Valkosipuli
1 dl Persilja, tuore
50 g Cashewpähkinä
1 g Inkivääri, kuivattu, sokeroimaton
1 tl Sinappi
0.3 tl Ruokasuola
3 tl Oliiviöljy
LISÄKSI:
400 g Broileri rintafilee paistettu, nahaton
0.3 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
NAUTI ATERIAN LISÄKSI:
300 g Parsakaali brokkoli
200 g Parsa, tankoparsa
100 g Retikka, retiisi
200 g Kukkakaali
Ohjeet

Valmista pesto: valuta ananasmurska liemestään. Poista chilistä siemenet ja hienonna palon puolikas. Kuori valkosipuli.

Soseuta kaikki ainekset keskenään sauvasekoittimella tasaiseksi pestoksi.

Paista broilerin rintafileet pannulla. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla.

Vinkki

Tarjoa paistettujen broilerin rintafileiden sekä höyrytettyjen kasvisten kera.

Yksi annos sisältää 363 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":150,"alcohol":0,"protein":150,"carbohydrates":63},"weight":{"fat":16.29,"alcohol":0,"protein":36.66,"carbohydrates":15.5,"saturated_fat":3.38,"sugar":12.42,"fibre":6.8,"salt":2.39},"percent_raw":{"fat":0.41264962701676094,"alcohol":0,"protein":0.4128408736202503,"carbohydrates":0.17450949936298898},"percent":{"fat":41,"alcohol":0,"protein":41,"carbohydrates":17},"total":{"kcal":363,"weight":93.43999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":380.75},"item_type":"recipe","recipe_id":1024805,"servings":4}}

 
Sulje