Ladataan... Ladataan...

Broileria valkoviinissä

Valmistusaineet 4:lle
10 kpl (keskik.) Broilerin koipi-reisiä (4 kpl)
2 tl margariinia
5 dl kuivaa valkoviiniä
40 g Kanafondia (noin 3 rkl)
2 dl ruokakermaa
3 rkl vehnäjauhoja
300 g Viinirypäleitä
100 g Herkkusieniä
Lisäksi
400 g Spagettia
Ohjeet

Herkkusienet voit jättää halutessasi pois.

Paloittele broilerinpalat kahteen osaan. Ruskista palat pannulla voissa ja siirrä pataan. Saat pataan upean maun, jos liekität broilerinpalat konjakilla, mutta se ei ole välttämätöntä. Lisää valkoviini ja fondi ja, anna hautua kannen alla noin 15 minuuttia.

Sekoita vehnäjauhot kermaan, halkaise rypäleet ja poista niistä kivet. Lisää pataan kermajauhoseos, puolet rypäleistä (ja viipaloidut sienet). Hauduta vielä 15 minuuttia. Tarkista kastikkeen maku.

Aseta lintupalat tarjoiluastiaan, kaada kastike päälle ja koristele ruoka rypäleillä.

Vinkki

Tarjoa lisäkkeenä keitettyä pastaa tai riisiä sekä rapeaa leipää.

Yksi annos sisältää 1180 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":279,"alcohol":82,"protein":465,"carbohydrates":354},"weight":{"fat":30.08,"alcohol":11.38,"protein":112.77,"carbohydrates":85.89,"saturated_fat":10.66,"sugar":14.68,"fibre":4.9,"salt":2.13},"percent_raw":{"fat":0.23643237111127394,"alcohol":0.06954541673505954,"protein":0.39396899945075764,"carbohydrates":0.30005321270290897},"percent":{"fat":24,"alcohol":7,"protein":39,"carbohydrates":30},"total":{"kcal":1180,"weight":272.48999999999995,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":894.69},"item_type":"recipe","recipe_id":1190,"servings":4}}

 
Sulje