Ota broilerin jauheliha huoneen lämpöön 15-20 minuutiksi ennen keiton valmistusta. Kuori ja/tai huuhdo kasvikset. Leikkaa porkkanat penneiksi, purjo renkaiksi, perunat kuutioiksi, parsakaali paloiksi (myös kuorittu varsi) ja paprikat suikaleiksi. Ota syrjään osa purjon vihreistä renkaista.
Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää kana- liemikuutiot, porkkanapennit ja purjon vaalea osa. Keitä kymmenisen minuuttia ja lisää broilerin jauheliha nokareina sekä perunakuutiot. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää parsakaali ja paprika vasta 5-10 minuutin kuluttua. Jos kypsennät parsakaalia liian pitkään, väri muuttuu ikävän vihreäksi. Anna hautua hiljalleen kypsäksi noin viitisen minuuttia ja lisää loppuvaiheessa vihreät purjorenkaat. Mausta ja tarkista maku.
Nauti keiton kanssa ruis- tai muuta leipää.