Leikkaa kasvikset suikaleiksi tai kuutioiksi tai raasta ne. Ota osa kiinankaalin vihreästä osasta erikseen, jotta voit lisätä sen keittoon vasta loppuvaiheessa - saat kauniin vihreää väriä keittoon. Nosta paloitellut kasvikset kattilaan ja kaada päälle kylmä vesi. Kuumenna kiehumispisteeseen ja keitä miedolla lämmöllä kasvispalojen koosta riippuen 15-30 minuuttia. Kasviksista siirtyy makua liemeen, joten suolaisia kuutioita ei tarvitse välttämättä käyttää.
Paahda huoneenlämpöinen broilerin jauheliha ja mausta se paprikalla. Lisää se kiehumaan keiton joukkoon. Lisää kiinankaalin vihreät lehtisuikaleet tai palat kypsymisen loppuvaiheessa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää keittoon makusi mukaan esim. tuoreita tai kuivattuja yrttejä. Keiton lisukkeena maistuu hyvä ruisleipä.