2 rkl tuoretta timjamia voit korvata rosmariinilla tai rakuunalla.
Käytä 1–2 rkl sinappia. Valkoviinin voi korvata liha- tai kanaliemellä.
Mausta broilerinfileet suolalla ja pippurilla ja sivele sitten sinapilla. Poimi öljystä tomaatit ja silppua ne. Lorauta tomaattien öljyä pannuun, kuumenna ja pane broilerit paistumaan. Kun ne ovat kevyesti ruskistuneet, lisää pannuun viiniä, tomaatit, yrttejä ja puolet rypäleistä. Anna broilereiden hautua kannen alla noin 20 minuuttia.
Lisää loput rypäleet ja ruokakerma. Anna kiehua vielä viitisen minuuttia. Maistele ja mausta kastike tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Nosta broilerit tarjolle esim. riisin päälle. Kaada kastike kulhoon ja tuo se tarjolle erikseen. Voit myös tarjota broilerit kastikkeineen yhdessä ja lisäkkeet erikseen.
Tarjoile riisin (tai esim. pinaatti-hernemuhennoksen) kera.