Anna maksan sulaa jääkaapissa. Valuta ja kuivaa se talouspaperilla. Puhdista sienet roskista talouspaperilla tai pullasudilla ja viipaloi ne. Paista viipaloituja sieniä omassa liemessään, kunnes neste on lähes haihtunut. Kaada lautaselle odottamaan.
Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
Lisää pannulle öljy ja kuullota sipulisilppua hetken aikaa. Lisää kahtia leikatut maksapalat ja paista kevyesti. Kun maksapalat ovat saaneet väriä, lisää sienet ja mausta. Kaada joukkoon Becel 7% tai vastaava ruokakerma. Anna hautua muutama minuutti, tarkista maku ja lisää lopuksi joukkoon runsaasti tuoreita yrttejä. Jos haluat enemmän kastiketta, lisää joukkoon vähän pastan keitinlientä. Maksa kypsyy hyvin nopeasti, joten hauduta vain muutama minuutti.
Jos käytät pakastekantarelleja tai muita pakastettuja sieniä, niitä riittää n. 1 dl. Sulata sienet jääkaapissa.
Tarjoa valutetun pastan ja kasvisten kera.