Lisäksi tarvitset suolaa ja pippuria,
1 rkl tuoretta rakuunaa silputtuna ja puolukkasurvosta tarjoiluun.
Laita pasta kiehumaan ja valmista sillä aikaa kastike.
Suikaloi sipuli. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista sipulit kevyesti.
Taputtele sulatetut, valutetut maksapalat kevyesti talouspaperilla ja ruskista sipulin seassa noin 5 minuuttia. Lisää porkkanat ja jatka kypsennystä toiset 5 minuuttia.
Kaada pannulle vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Murustele juusto ainesten sekaan pannulle ja kuumenna sekoitellen, kunnes juusto on sulanut. Lisää tarvittaessa vettä. Mausta rakuunalla ja tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
Valuta kypsä pasta ja kaada maksakastike pastan päälle tai tarjoa kastike erikseen.
Boilerinmaksan sijaan voit käyttää suikaloitua naudanmaksaa.
Tarjoa maksakastiketta keitetyn pastan, salaatin ja puolukkasurvoksen kanssa.