Leikkaa sipulit ja paprika suikaleiksi, porkkanat viipaleiksi, kukkakaali nupuiksi, kiinankaali suikaleiksi ja omena ohuiksi lohkoiksi. Paista huoneenlämpöisiä broilerisuikaleita pari kolme minuuttia ½ ruokalusikallisessa öljyä. Sekoita joukkoon maustettu creme bonjour tai vastaava, kiehauta ja kaada seos lautaselle. Huuhdo pannu/paistokasari vesitilkalla vettä ja kaada huuhdeliemi broileripalojen päälle. Kuullota sipulisuikaleita ja porkkanaviipaleita hetki öljyssä. Lisää kukkakaali, ja muutaman minuutin kuluttua paprika ja kiinankaali sekä omena. Anna hautua hetki, ennen kuin lisäät broilerisuikaleet liemineen. Sekoita hyvin ja hauduta vielä muutama minuutti. Tarkista maku ja kasvisten kypsyys.
Nauti sellaisenaan leivän kera tai esim. tumman pastan kanssa.