Valmistusaineet 8:lle
4
kpl
kypsää avokadoa
0.5
kpl (keskik.)
sitruunan mehu
2
kpl
ruukkua roomansalaattia
1
kpl
ruukkua jääsalaattia
1
ruukku
ruukku tuoretta basilikaa
Kastike
3
kpl
anjovisfilettä
1
prk
kevytkermaviiliä
1
dl
kevytmajoneesia
3
kynsi
valkosipulin kynttä murskattuna
0.5
kpl (keskik.)
sitruunan mehu
Lisäksi
100
g
parmesaanilastuja tai -raastetta
4
viipale (iso)
rapeaksi paahdettua paahtoleipää kuutioina
Ohjeet
Leikkaa kuoritut avokadot puoliksi, poista kivi ja viipaloi hedelmäliha. Purista päälle sitruunanmehu.
Yhdistä salaattikulhoon puhdistettu, revitty salaatti ja basilikanlehdet.
Hienonna kastikeainekset tehosekoittajassa ja nostele kastike salaatin sekaan.
Lisää avokadoviipaleet, paahdetut leipäkuutiot ja parmesaani raasteena tai lastuina.
Tarjoa heti.