Ota broileri huoneenlämpöön. Pese perunat ja laita ne kiehumaan. Valmista kermaviilikastike; sekoita kermaviilin joukkoon tilkka sitruunamehua, ja vähän kuorta sekä raastettu tai kuutioitu kurkku ja tuore yrtti. Anna kastikkeen maustua kylmässä. Kuumenna puullomargariini pinnoitetussa pannussa ja lisää currylla maustetut broilerin fileepihvit. Paista hetken aikaa molemmilta puolilta. Lisää currya maun mukaan. Purista päälle sitruunamehu ja nosta kansi päälle. Anna hautua miedolla lämmöllä kerran kääntäen noin 10 min. Huuhdo ja paloittele kukkakaali ja kypsennä sitä höyryssä 8-10 min. Valmista salaatti: raasta porkkana ja revi salaatinlehdet kulhoon. Lisää lohkottu tomaatti ja viipaloitu kurkku. Mausta sitruunamehulla, öljyllä ja mustapippurilla juuri ennen tarjoilua.
Nauti ruisleivän ja rasvattoman maidon tai veden kera.