Aloita kastikkeen valmistamisella. Kuori ja viipaloi yksi banaani. Ruskista puolet currysta margariinissa paistinpannulla. Lisää banaaniviipaleet ja kypsennä nopeasti. Lisää vesi, lihaliemikuutio ja mangochutney. Kypsennä pari minuuttia. Soseuta banaani pannulla esimerkiksi haarukalla. Mausta kastike appelsiinimehulla, suolalla ja pippurilla. Nosta kastike levyltä ja kuumenna uudelleen ennen tarjoamista. Keitä riisi kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
Kyljykset: Sulata margariini paistinpannulla. Paista kyljyksiä 3-4 minuuttia keskilämmöllä molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paloittele parsakaali ja keitä paloja suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Kuori ja viipaloi tai paloittele jäljellä oleva banaani. Ruskista loput currysta margariinissa ja paista banaanipalat siinä nopeasti. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä ja parsakaalia.