Taikina:
Nypi kuivat aineet ja voi tasaiseksi. Vatkaa munan rakenne rikki ja lisää taikinaan. Vaivaa taikina tasaiseksi ja sitkeäksi, lisää tarvittaessa vettä. Laita jääkaappiin lepäämään peitettynä täytteen valmistuksen ajaksi.
Täyte:
Hienonna sipulit, paprika, oliivit ja kovaksi keitetty muna. Ruskista jauheliha ja sipulit öljyssä. Lisää muut hienonnetut kasvikset, mausteet ja rusinat. Tarkista maku.
Kauli taikina ohueksi levyksi ja ota siitä pyöreitä halkaisijaltaan 10-15 cm paloja tai 10x10 cm neliöitä. Jaa täyte pohjille ja sulje puolikuun muotoisiksi pasteijoiksi (argentiinalaisittain) tai kaksinkerroin kääntäen sivut keskelle ja päät tiukasti kiinni (chileläisittäin). Voitele pasteijat munalla ja paista uunissa 225 asteessa 10-15 min.
Annoksesta tulee 16 pientä tai 8 suurta nyyttiä.