Enchilladas: Paahda kuivia mausteita hetki pinnoitetussa pannussa. Lisää jauheliha ja paahda myös se. Murskaa sekaan valkosipulin kynnet. Kuutioi tomaatit ja hienonna punasipulit. Lisää ne jauhelihan joukkoon ja paista vielä hetki.
Voitele tortillat tomaattisalsalla ja ranskankermalla ja lusikoi päälle jauhelihaseosta. Ripottele pinnalle vähän juustoraastetta ja kääri letut rullalle. Asettele rullat uunivuokaan, ripottele pinnalle loppu juustoraaste ja gratinoi 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia ja tarjoa lisukkeen kanssa.
Lisuke/Salsa: Kuullota sipuleita ja mausteita kattilassa hetki. Lisää tomaattimurska. Hauduta 5 minuuttia. Jäähdytä ja tarjoile.
Voit halutessasi lisätä kastikkeeseen tuoretta paprikaa ja/tai tomaattia kuutioina.