Kuori raa'at perunat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi myös sipuli (tai kevätsipuli) ja valkosipuli. Kuumenna pannulla tilkka oliiviöljyä ja lado peruna-, sipuli- ja valkosipuliviipaleet kerroksittain pannuun. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Pyörittele viipaleita pannulla kauttaaltaan niin, että perunaviipaleet saavat hieman väriä.
Sekoita kulhossa kananmunat, suola ja mustapippuri. Sekoita perunaseos kananmunaseoksen joukkoon. Pyyhi paistinpannu puhtaaksi, kuumenna siinä uudelleen tilkka oliiviöljyä ja kaada munakasmassa pannulle. Kypsennä munakasta miedolla lämmöllä niin, että se hyytyy. Nosta lautanen nurin päin pannun päälle ja keikauta munakas lautaselle. Liu'uta se takaisin pannulle ja paista myös toinen puoli. Tarjoile tomaattikastikkeen kera.
TOMAATTIKASTIKE:
Kuullota silputut sipulit kattilassa oliiviöljyssä, kunnes ne pehmenevät, mutta eivät vielä saa väriä. Lisää tomaattimurska, valkosipuli ja mausteet. Anna hautua hetki. Lisää kanaliemi ja keitä hiljaa hetken aikaa. Soseuta kastike tehosekoittimella, mausta sitruunamehulla ja tarkista suola.