Ladataan... Ladataan...

Espanjalainen perunamunakas

Valmistusaineet 4:lle
5 kpl (keskik.) keitettyä perunaa
1 dl (silputtu) silputtua purjoa
5 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
2.5 rkl vettä
0.5 tl suolaa
0.5 tl yrttisekoitusta
0.25 tl (jauhettu) valkopippuria
1 tl margariinia paistamiseen
Ohjeet

Pane teflonpannulle pienityt ja kuoritut perunat ja margariini. Paista pari minuuttia ja lisää suikaloitu purjo. Sekoita keskenään kananmunat, vesi ja mausteet. Vähennä lämpöä ja kaada kananmunaseos pannulle perunoiden ja purjosuikaleiden päälle. Kypsennä miedolla lämmöllä, aluksi varovasti sekoittaen, kunnes munakas on hyytynyt. Käännä munakas ja paista vielä hetken ajan. Tarjoa tuoresalaatin ja etikkakurkkujen sekä punajuurien kera.

Yksi annos sisältää 129 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":35,"carbohydrates":40},"weight":{"fat":6.24,"alcohol":0,"protein":9.04,"carbohydrates":10.25,"saturated_fat":1.58,"sugar":0.87,"fibre":0.92,"salt":1.32},"percent_raw":{"fat":0.4211713907809386,"alcohol":0,"protein":0.2712316269344402,"carbohydrates":0.3075969822846212},"percent":{"fat":42,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":31},"total":{"kcal":129,"weight":30.220000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":164.22},"item_type":"recipe","recipe_id":1447,"servings":4}}

 
Sulje