Ladataan... Ladataan...

Feta-pastasalaatti

Valmistusaineet 4:lle
5.5 dl kaurapastaa
2 l vettä
200 g Kevytfetajuustoa
100 g Kurkkua
1 kpl paprika
150 g kirsikkatomaatteja
1 kpl punasipuli
1 ruukku tammenlehvä- tai jäävuorisalaattia
Kastike
1 kpl Kasvisrasvatuorejuustoa (esim. valkosipulinmakuinen, rasvaa enintään 14%)
0.75 dl appelsiinimehua
Marinadi
3 rkl rypsiöljyä
2 rkl appelsiinimehua
1 rkl balsamiviinietikkaa tai viinietikkaa
0.5 rkl sinappia
1 rkl sokeria
0.5 tl suolaa
0.5 tl rouhittua mustapippuria
1 kynsi valkosipulin kynsi murskattuna
Ohjeet

Keitä pasta kypsäksi pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Sekoita marinadiainekset keskenään ja sekoita pastan joukkoon. Anna pastan marinoitua jääkaapissa ainakin 4 tuntia. Kumoa marinoitunut pasta suureen salaattikulhoon tai vadille. Pilko fetajuusto, kurkku ja paprika sekä kirsikkatomaatit sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Leikkaa punasipulista ohuita renkaita. Huuhtele ja revi salaatti. Kokoa salaatti pastan päälle niin, että fetajuusto on pieninä kuutioina päällimmäisenä. Sekoita salaattikastikeainekset keskenään tasaiseksi kastikkeeksi ja tarjoa kastike salaatin kanssa.

Yksi annos sisältää 514 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":222,"alcohol":0,"protein":76,"carbohydrates":216},"weight":{"fat":24.55,"alcohol":0,"protein":18.85,"carbohydrates":53.65,"saturated_fat":9.55,"sugar":13.2,"fibre":7.32,"salt":2.93},"percent_raw":{"fat":0.43244363310054773,"alcohol":0,"protein":0.14753617898450777,"carbohydrates":0.4200201879149446},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":42},"total":{"kcal":514,"weight":130.05,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":830.78},"item_type":"recipe","recipe_id":36318,"servings":4}}

 
Sulje