Ladataan... Ladataan...

Feta-vihreäpapusalaatti

Valmistusaineet 2:lle
180 g Apetina salaattijuustokuutiot 10 %
100 g Vihreä papu, keitetty
75 g Itu, sinimailanen, mungopapu, keskiarvo
100 g Paprika keltainen
150 g Tomaatti
100 g Lehtisalaatti
2 tl Rypsiöljy
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
Ohjeet

Kiehauta vihreät pavut pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä kylmän veden alla. Tai valuta tölkkipavut. Huuhtele ja paloittele vihannekset. Kokoa salaatti kahdelle lautaselle, pirskota päälle vähän öljyä ja ripottele sekaan valutetut fetakuutiot. Mausta mustapippurilla.

Yksi annos sisältää 252 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":132,"alcohol":0,"protein":80,"carbohydrates":40},"weight":{"fat":14.3,"alcohol":0,"protein":19.4,"carbohydrates":9.69,"saturated_fat":6.33,"sugar":7.34,"fibre":4.53,"salt":2.52},"percent_raw":{"fat":0.525249345331425,"alcohol":0,"protein":0.31663291735822996,"carbohydrates":0.15811773731034504},"percent":{"fat":53,"alcohol":0,"protein":32,"carbohydrates":16},"total":{"kcal":251,"weight":64.11,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":357.45},"item_type":"recipe","recipe_id":1023817,"servings":2}}

 
Sulje