Sekoita pehmeä voi ja rahka. Lisää kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Älä vaivaa liikaa, jotta taikina ei sitkisty.
Muotoile taikina suorakaiteen malliseksi levyksi, kääri kelmuun ja laita kovettumaan jääkaappiin tunniksi. Kauli taikina kahdeksi puolen sentin paksuiseksi levyksi, kooltaan noin 45x30 senttimetriä.
Murusta juusto ja levitä valutetun pinaatin kanssa taikinalevylle tasaisesti.
Leikkaa tomaatit ohuiksi suikaleiksi, valuta ylimääräinen öljy ja levitä muun täytteen päälle.
Kääri levyt rullalle ja leikkaa noin kahden sentin paksuisia viipaleita.
Nosta viipaleet uunipellille leivinpaperin päälle leikkauspinta ylöspäin, voitele munalla ja koristele halutessasi unikonsiemenillä.
Paista 225 asteessa uunin alatasolla noin 15–20 minuuttia.
Tarjoa kahvin tai teen kanssa. Fetakierteet sopivat myös jouluna tarjottavaksi glögin kanssa.