Ladataan... Ladataan...

Glaseeratut porkkanat

Valmistusaineet 4:lle
6 kpl (iso) Porkkanoita
0.5 tl suolaa
50 g voita
1 dl sokeria
0.5 dl persiljaa tai basilikanlehtiä, minttua tai ruohosipulia
Ohjeet

Kuori ja halkaise porkkanat ja paloittele ne kolmen sentin mittaisiksi paloiksi. Pane ne pannulle, lisää maun mukaan suolaa ja vettä sen verran, että ne juuri ja juuri peittyvät. Keitä hiljalleen 5-10 minuuttia, älä liian pehmeiksi. Kaada sitten lähes kaikki neste pois. Sekoita porkkanoihin voinokareita ja sokeria. Kypsennä miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Kääntele porkkanoita paistaessa. Ripottele pinnalle tuoreita silputtuja yrttejä.

Yksi annos sisältää 219 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":96,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":119},"weight":{"fat":10.47,"alcohol":0,"protein":1.07,"carbohydrates":29.25,"saturated_fat":6.6,"sugar":29.39,"fibre":4.03,"salt":0.96},"percent_raw":{"fat":0.43714707849138174,"alcohol":0,"protein":0.01991467521766262,"carbohydrates":0.5429382462909557},"percent":{"fat":44,"alcohol":0,"protein":2,"carbohydrates":54},"total":{"kcal":220,"weight":81.77,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":186.16},"item_type":"recipe","recipe_id":45972,"servings":4}}

 
Sulje