Valmista ensin pohja: Vaahdota pehmeä rasva ja muna keskenään. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan. Painele taikina pyöreän, voidellun piirakkapohjan (24 cm) pohjalle ja reunoille.
Leikkaa munakoiso viipaleiksi leivinpaperin päälle. Ripottele suolaa pinnalle ja anna itkeä noin 20 minuutin ajan.
Pyyhi neste viipaleiden pinnalta ja pirskota öljy päälle. Paahda 225-asteisen uunin keskitasolla, kunnes viipaleet saavat hieman väriä.
Lado puolet munakoisoista piirakkapohjan päälle.
Ruskista jauheliha pannulla kypsäksi, kuori ja hienonna loppuvaiheessa sipuli ja valkosipulinkynsi joukkoon.
Mausta fondilla, oreganolla ja kanelilla. Kaada jauhelihaseos munakoisojen päälle.
Lado loput munakoisot päällimmäiseksi.
Sekoita keskenään munat, ruokakerma ja maito. Kaada piirakkavuokaan.
Ripottele päällimmäiseksi juustoraastetta.
Kypsennä 200 asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia, kunnes pohja on kypsä ja täyte hyytynyt.
Tarjoa salaatin kanssa.