Kiehauta vesi kattilassa. Lisää polentajauhot ja suola. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia, kunnes puuro on paksua. Sekoita välillä. Siirrä levyltä ja sekoita joukkoon juustoraaste ja timjami. Kaada puuro leivinpaperilla vuorattuun, suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan. Tasoita pinta. Anna vetäytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan, kunnes massaa voi leikata. Nosta massa pois vuuasta ja leikkaa ruudukoksi, kahdeksaan palaan. Halkaise palat vielä kahtia, eli ohuemmiksi (=16 kpl). Sivele pinnalle öljyä ja grillaa kullanruskeiksi muutaman minuutin per puoli. Ripottele pinnalle suolaa, pippuria ja timjamia.
Tarjoa marinoitujen punasipulien, sieni-paprikahöystön ym. ja muiden grilliruokien kera.