Ladataan... Ladataan...

Grillattu tai pariloitu porsaan lehtipihvi ja persikan puolikkaat

Valmistusaineet 2:lle
270 g Viljaporsaan lehtipihvi & maustevoit
200 g Persikka, kivetön
2 tl Rypsiöljy
150 g Parsakaali brokkoli
100 g Kermaviili vähälaktoosinen, rasvaa 6 %
2 tl Rypsiöljy kylmäpuristettu
3 rkl (silputtu) Persilja, tuore
3 rkl Viherminttu, tuore
0 kpl Chili, tuore
Ohjeet

Ota porsaan lehtipihvi huoneenlämpöön noin 10 minuuttia ennen kypsennystä. Sekoita silputtu persilja ja minttu sekä rypsiöljy ja chili kermaviilin joukkoon. Tarkista maku. Voit lisätä joukkoon myös vähän sitruunasta puristettua mehua. Anna maustua.

Huuhdo parsakaali ja poista varresta kuori. Leikkaa varsi viipaleiksi ja kukkaosa nupuiksi. Kypsennä höyrykattilassa (tai ritilän päällä). Huuhdo ja kuivaa persikat. Viillä keskikohdasta ympäri ja väännä puolikkaita kämmenissä eri suuntiin, niin saat siemenen toisesta puolikkaasta irti. Ota toisesta puolikkaasta siemen varovasti irti veitsen kärjellä. Sivele persikoiden leikatut pinnat ja porsaan lehtipihvit öljyllä. Pujota persikan puolikkaat tikkuihin.

Grillaa tai pariloi persikan puolikkaita miedohkolla lämmöllä pari minuutti ja porsaan lehtipihvejä kuumalla lämmöllä 1 minuutti kummaltakin puolelta. Mausta pihvit maustepippurilla tai suolattomalla maustesekoituksella.

Vinkki

Keitetyt uuden perunat sopivat hyvin myös lisäkkeeksi.

Yksi annos sisältää 346 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":150,"alcohol":0,"protein":141,"carbohydrates":55},"weight":{"fat":16.42,"alcohol":0,"protein":34.69,"carbohydrates":13.52,"saturated_fat":4.31,"sugar":9.32,"fibre":4.41,"salt":0.91},"percent_raw":{"fat":0.4338078187607579,"alcohol":0,"protein":0.40739113860955645,"carbohydrates":0.1588010426296856},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":41,"carbohydrates":16},"total":{"kcal":346,"weight":83.57999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":374.85},"item_type":"recipe","recipe_id":1027430,"servings":2}}

 
Sulje