Käytä rosmariinina tuoreita oksia, 10 grammaa vastaa noin neljää oksaa.
Lisäksi tarvitset suolaa ja grillitikkuja.
Valmista grillauskastike. Yhdistä ainekset kulhoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.
Poista fileistä kalvot. Leikkaa broilerin rintafilee isoiksi paloiksi. Puolita lampaansisäfileet. Pane lihat marinadiin.
Anna marinoitua vähintään 2 tuntia huoneenlämmössä - mielellään yön yli jääkaapissa. Valmista kastike. Yhdistä kastikeainekset ja sekoita ne sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeesi. Pujota lihat vedessä liotettuihin puisiin grillitikkuihin. Voit käyttää myös teräksisiä grillitikkuja.
Yhdistä lampaansisäfileen kanssa valkosipuli sekä rosmariinin oksat ja naudanfileen kanssa possun savukylkikuutiot. Grillaa kuumassa grillissä välillä grillauskastikkeella sivellen, kunnes lihat ovat halutun kypsiä. Nauti kastikkeen ja raikkaan salaatin kera.