Voit käyttää naudan sisä- tai ulkofileen sijaan hyvin riippunutta sisäpaistia.
Nuiji pihvit kevyesti nyrkillä. Mitä laadukkaampaa ja mureampaa liha on, sitä vähemmän sitä tarvitsee käsitellä.
Sivele pihvit öljyllä. Pane pihvit kuumaan grilliin ja käännä niitä pari kolme kertaa kypsennyksen aikana. Kypsennysaika on noin viisi minuuttia, mutta kosketusgrillissä riittää 1–2 minuuttia. Mausta pihvit kypsinä. Tarjoa ne perunoiden ja keitettyjen sekavihannesten kanssa.
Voit halutessasi leikata lihan päälle palan maustevoita.
Maustevoi lihalle: Sekoita mausteet 100 grammaan huoneenlämpöistä voita. Muovaa seoksesta tanko, jonka annat kovettua jääkaapissa kelmuun tai voipaperiin kiedottuna. Leikkaa tangosta viipaleita vastapaistetun pihvin päälle.
Persiljavoi: Sekoita voihin runsaasti persiljasilppua. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Valkosipulivoi: Sekoita voihin viisi puserrettua valkosipulinkynttä ja 0,5 tl suolaa.
Homejuustovoi: Sekoita voihin 50 grammaa sinihomejuustoa, 1 tl Worcestershire-kastiketta ja 0,5 tl mietoa sinappia. Mausta suolalla ja valkopippurilla.