Ladataan... Ladataan...

Grillatut vihreät parsat

Valmistusaineet 4:lle
500 g Parsa
2 tl Rypsiöljy
Ohjeet

Kuori halutessasi (tai jos parsa ei ole aivan tuoretta) vähän kuorta ohuelti perunankuorimaveitsellä. Leikkaa tai napsauta käsin kova alaosa parsatangosta pois. Sipaise parsoihin vähän öljyä. Grillaa niitä muutama minuutti käännellen miedohkolla lämmöllä. Kokeile kypsyys tikulla. Älä kypsennä lötköiksi.

Vinkki

Nauti muiden grilliruokien lisukkeeksi.

Yksi annos sisältää 36 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":23,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":6},"weight":{"fat":2.38,"alcohol":0,"protein":1.63,"carbohydrates":1.5,"saturated_fat":0.13,"sugar":0,"fibre":1.88,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.6309963099630996,"alcohol":0,"protein":0.19188191881918817,"carbohydrates":0.17712177121771217},"percent":{"fat":63,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":18},"total":{"kcal":36,"weight":7.52,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":127.25},"item_type":"recipe","recipe_id":1020326,"servings":4}}

 
Sulje