Ladataan... Ladataan...

Parsakaalikeitto

Valmistusaineet 4:lle
1 rkl ruokaöljyä
1 kpl parsakaaleja
3 kpl (keskik.) perunoita
1 kpl sipuleita
1.2 l vettä
1 dl persiljaa hienonnettuna
0.5 tl suolaa
0.25 tl (jauhettu) vastajauhettua valkopippuria
Ohjeet

Valitse iso parsakaali. Lohko perunat. Hienonna sipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siinä parsakaali, perunat ja sipuli.
Lisää mausteet ja vesi. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puoli tuntia.
Soseuta keitto sauvasekoittimella. Tarkista maku ja viimeistele keitto hienonnetulla persiljalla.

Vinkki

Tarjoa keiton kanssa maalaisleipää.

Yksi annos sisältää 103 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":36,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":45},"weight":{"fat":3.76,"alcohol":0,"protein":5.07,"carbohydrates":10.45,"saturated_fat":0.48,"sugar":2.71,"fibre":3.16,"salt":0.77},"percent_raw":{"fat":0.3527843596245832,"alcohol":0,"protein":0.2114720690486647,"carbohydrates":0.4357435713267522},"percent":{"fat":35,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":44},"total":{"kcal":103,"weight":26.400000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":453.78},"item_type":"recipe","recipe_id":515,"servings":4}}

 
Sulje