Valmista ensin linssi dal; lisää silputtu sipuli, kuutioitu tomaatti ja mausteet kiehuvaan veteen. Huuhdo linssit siivilässä ja lisää myös ne. Sekoita ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 15-20 minuuttia. Lisää lopuksi joukkoon tuoretta persiljaa tai korianteria.
Leikkaa nahaton lohifileen pala neljään yhtä suureen osaan. Ripottele pinnalle vähän suolaa. Silppua chili, valkosipulin kynnet ja raasta inkivääri. Levitä ne tasaisesti kalapaloille ja purista päälle limen mehua. Kaada paistokasariin kiehuvaa vettä ja nosta höyryritilä (isoksi aukeava malli) kasariin. Nosta kalapalat ritilän päälle, peitä kannella ja kypsennä höyryssä noin 10 minuuttia tai vähän pidempään palan paksuudesta riippuen. Nosta kypsät kalapalat lastalla varovasti lautasille, kun muut aterian osat ovat valmiita. Ripottele pinnalle persiljaa tai korianteria.
Huuhdo kasvikset. Puolita ja viipaloi kesäkurpitsa ja paloittele paprika. Vokkaa niitä pannulla, kunnes ne ovat kovan kypsiä.
Linssi dal annoksen paino on n. 80 g.