Huuhdo kinkku juoksevalla, kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla. Pane kinkku paistopussiin tai kääri alumiinipaperiin ja nosta uunipannulle. Paina paistomittari kinkun paksuimpaan kohtaan, mutta älä paina luuhun kiinni.
Kypsennä uunissa 100–125 asteessa kunnes lihalämpömittari näyttää 75–80 astetta. 75 asteessa liha on mehukas ja 80 asteessa perinteisen kypsä ja murea. Anna kinkun rauhoittua tai kokonaan jäähtyä ennen kuin viimeistelet pinnan.
Poista pussi tai alumiinipaperi. Irrota kinkusta nahka terävällä veitsellä leikaten. Sekoita hunaja ja sinappi ja levitä seos kinkun pintaan.
Ripottele ohut kerros korppujauhoja päälle. Kuorruta kinkku 225-asteisessa uunissa kauniin ruskeaksi. Nosta valmis kinkku vadille. Koristele esimerkiksi hedelmillä ja vihreillä herneillä.
Kinkun paistamista varten tarvitset kinkkupussin tai alumiinipaperia.