Huuhdo ja kiehauta tuore pinaatti. Jäähdytä ja purista ylimääräinen vesi pois. Leikkaa tai hienonna. Tai sulata pakastepinaatti. Leikkaa kalafileet paloiksi ja nosta ne monitoimikoneen kulhoon. Ripottele päälle suola ja jauha kala hienoksi. Lisää muna, ruokakerma ja mausteet. Sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää lusikalla sekoittaen pinaatti, paprikanpalat ja ruohosipulisilppu. Muotoile taikinasta kahdella veteen kostutetulla ruokalusikalla pullia ja nosta ne leivinpaperille uunipellin päälle. Paista 200 asteessa 15 minuuttia uunin keskiosassa. Voit myös keittää kalapullat 2–3 erässä kalaliemessä 6–7 minuuttia. Sekoita ruohosipulisilppu kermaviilin joukkoon ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi. Tarjoa kalapullien lisäkkeeksi ruohosipulikermaviilikastiketta
ja porkkanaraastetta.