Ladataan... Ladataan...

Hedelmächutney

Valmistusaineet 12:lle
150 g Raparperi
1 kpl Päärynä, punnittu kuorineen
1 tlk Persikka puolikkaina sokeriliemessä
0.5 tl Kaneli
0.5 kpl Chili, tuore
2 kynsi Valkosipuli
0.5 rkl Inkivääritahna
0.5 dl Punasipuli
0.75 dl Sokeri
3.5 rkl Omenaviinietikka
Ohjeet

Viipaloi raparperinvarret.

Kuutioi kuorittu päärynä ja valutetut persikat.

Laita hedelmät kattilaan.

Lisää joukkoon kaneli hienonnettua chili, hienonnettu valkosipuli ja inkivääritahna.

Kuori ja hienonna joukkoon punasipuli.

Mittaa lopuksi joukkoon sokeri ja etikka.

Keitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen noin 15 minuuttia.

Vinkki

Tarjoa jäähtyneenä tai kylmänä esimerkiksi grillilihojen kera.

Säilytä ylimääräinen chutney tiiviissä purkissa jääkaapissa.

Yksi annos sisältää 48 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":1,"alcohol":0,"protein":1,"carbohydrates":46},"weight":{"fat":0.08,"alcohol":0,"protein":0.32,"carbohydrates":10.98,"saturated_fat":0,"sugar":9.76,"fibre":1.04,"salt":0.01},"percent_raw":{"fat":0.016464269427416998,"alcohol":0,"protein":0.02806232459703932,"carbohydrates":0.9554734059755438},"percent":{"fat":2,"alcohol":0,"protein":3,"carbohydrates":96},"total":{"kcal":48,"weight":22.19,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":64.1},"item_type":"recipe","recipe_id":1024874,"servings":12}}

 
Sulje