Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön. Suikaloi porkkana ja lanttu tai raasta ne karkeaksi. Suikaloi sipuli ja kesäkurpitsa. Leikkaa päärynä vähän juureksia isommiksi suikaleiksi. Mittaa pinnoitettuun paitokasariin tai korkeareunaiseen paistinpannuun öljy. Kuumenna ja lisää huoneenlämpöiset broilerisuikaleet. Paista käännellen runsas 5 minuuttia. Mausta mustapippurilla. Kaada lautaselle odottamaan. Mittaa pannuun 2 tl öljyä ja lisää porkkana-, lanttu- ja sipulisuikaleet. Vokkaa 5-10 minuuttia. Lisää Kesäkurpitsa ja- ja päärynäsuikaleet ja jatkaa vokkaamista runsaat 5 minuuttia. Päärynä saa soseutua osittain, niin siitä tulee kastike. Lisää paistetut broilerisuikaleet ja mustapippuri sekä muita mausteita mielesi mukaan. Kaada joukkoon vesi. Anna hautua hetken aikaa. Tarkista maku ja juuresten kypsyys.
Nauti esim. riisi&moniviljan, täysjyväpastan tai perunan kera.
Kokeile vaihteeksi pippuriksi aromaattista maustepippuria rouhittuna.